Biz Bu Şehre Aşığız…

Biz Bu Şehre Aşığız…

Bu şehre aşığız…

Her zaman bu şehirde olmaktan mutluluk duydum. Burada yatırım yapmak, burada kazanmak, burada harcamak en keyif aldığım şeylerin başında oldu, Gururla diyorum ki ben yüzde yüz Adanalıyım ve Adana aşığıyım.

1999 yılı sonunda başladığım, Reklam sektöründe hep göz önünde işler yaptım, bazen kimsenin cesaret edemediği işlere imza attım. Bence; başaralı bir 20 yıl geride bıraktım, ekibime ve birlikte yol aldığım herkese teşekkür etmek isterim. Son 7 yılın içerisinde iş hayatımda olan kardeşim Melih Dizidar’a da ayrıca parantez açmak isterim. Onun yeri ve emeği he zaman farklı olmuştur.

“Baktığınız Her Noktayız” diyerek iddialı bir sloganla yola çıktık. Bugün şehrin neredeyse her noktasında bir mecraya sahip olan işletmemizin, Türkiye’nin en büyük Outdoor firması olması yönünde çalışıyoruz, hedefimize emin adımlarla da devam ediyoruz. Kararlıyız; 2025 yılı hedefim ve yolda ki inancım mesleğe başladığım ilk günkü kadar taze, Ülkede yaşanan onca olumsuzluğa rağmen yine de “BAŞARACAĞIZ” bir kere daha diyorum ki ! “BAŞARACAĞIZ” bir kere daha söyleyeceğim.!”BAŞARACAĞIZ” 

                                                                                                                                                                                               Semih DİZİDAR

                                                                                                                                                                                   İşletme Kurucusu ve Yöneticisi

26 Ağustos 2019No comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.